Светска историја: Древни цивилизации

Светска историја: Древни цивилизации

150,00 МКД
На залиха
SKU шифра
top_enciklopedija_drevni_civilizacii_1
Вториот наслов од новата серија на ТОПЕР енциклопедии се фокусира на древните цивилизации. Таа го опишува почетокот, подемот и падот на најзначајните цивилизации и империи од тоа време.
Вториот наслов од новата серија на ТОПЕР енциклопедии се фокусира на древните цивилизации. Таа го опишува почетокот, подемот и падот на клучните цивилизации и империи од тоа време. Едиција: Топер Енциклопедии Димензии: 217х265мм.Бр.на страни: 32 Издавачка куќа: Топер
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.