Велосипед Макс Хамер 5.0 син 24'' со дискови

Велосипед Макс Хамер 5.0 син 24'' со дискови

8.990,00 МКД
На залиха
SKU шифра
bike_max_hamer1
Рам 14"; Висококвалитетни гуми Wanda 24"x2,35; Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач; Vader Sport седиште со М6 Quick Release; Дупли алуминиумски бандажи; Предна вилушка со амортизер; Предна и задна диск кочница; Средна осовина со затворен касетен систем; Шифтери на преден менувач - Брзо менување (Rapid Fire); Шифтери на заден менувач - Брзо менување (Rapid Fire 7 speed); Полу метални педали со лагери
Рам 14"; Висококвалитетни гуми Wanda 24"x2,35; Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач; Vader Sport седиште со М6 Quick Release; Дупли алуминиумски бандажи; Предна вилушка со амортизер; Предна и задна диск кочница; Средна осовина со затворен касетен систем; Шифтери на преден менувач - Брзо менување (Rapid Fire); Шифтери на заден менувач - Брзо менување (Rapid Fire 7 speed); Полу метални педали со лагери
Не може да напишеш рецензија за овој производ, бидејќи сѐ уште не си го купил/а.